Nieuws 3.jpg

Zenith blijft bij Stal de Sjiem

Release date: 07 Dec 2017

Begin december werd bekend dat Zenith bij ons blijft en de verkoop van de baan is. Zenith is aangekocht door SFN II wat mij de mogelijkheid geeft Zenith tot in de lengte van dagen te blijven rijden!

Ik ben het SFN dankbaar voor de samenwerking van de afgelopen jaren, ze hebben het voor mij mogelijk gemaakt om samen met Zenith tot ongelofelijke successen te komen.

Ook wil ik mijn huidige sponsoren bedanken voor hun steun, ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ze in mij en in mijn team hebben en ik kijk uit naar de komende jaren waarin we hopelijk samen nog vele successen mogen beleven.

 

Zenith stays!!

Yesterday we got the great news that Zenith will be staying with us and that he will not be sold! Zenith has been purchased by SFN II which will enable me to continue riding him till the end of his career.

I am really grateful to the SFN for the collaboration over the past years, which has enabled me and Zenith to achieve some amazing successes.

I would like to take this opportunity to thank my current sponsors. I am grateful for their support and trust in me and our team in the past years and I am looking forward to the future together!

Kind regards, Jeroen 

jeroen zenith.jpg

Terug naar nieuws